In onze B&B Ane Kerk beschikken we over 3 slaapkamers die zich bevinden op de 1e verdieping.
2 twéépersoons kamers en 1 gezinskamer met twéépersoons bed en stapelbed.
De kamers zijn uitgerust met luxe Boxspring bedden uit het hoogste segment met pocketveren box alsmede pocketveren matras en topdekmatras.

Alle kamers beschikken over een eigen zithoekje en wastafel met spiegel.
Uiteraard is er voldoende kastruimte aanwezig.

Op de 1e verdieping bevindt zich ook de gezamenlijke badkamer met wc, wastafel en ruime inloopdouche. Onze CV met extra grote capaciteit zorgt voor ruim voldoende heet water.

Tevens bevind zich op deze verdieping onze zitkamer met tv, waar ook een kopje koffie of thee gedronken kan worden.

De eerste verdieping met alle faciliteiten is via een aparte ingang te bereiken.

Prijzen per kamer zijn als volgt:

• 1 persoon € 40,- per nacht.
  • 2 personen € 55,- per nacht.
  • 3 personen € 75,- per nacht.
  • 4 personen € 90,- per nacht.

Honden zijn bij ons, in overleg, ook van harte welkom.
De prijs voor een hond zijn € 3,50 per nacht per hond.

Neemt U gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon of email om de mogelijkheden te bespreken.

Chantal Maessen 06 52593436 of anekerk@ziggo.nl

Beleef de omgeving