In het smalste stukje Nederland en het hart van Limburg, ligt in het middeleeuwse dorpje Montfort aan het leuke kerkplein onze gezellige Bed & Breakfast en Eetcafé Ane Kerk.

Een ideale combinatie voor een kort oponthoud met een lekkere douche en ontbijt, of een langere ontspannen vakantie waarbij onze accommodatie en omgeving aan alle wensen kan voldoen.

Op de 1e verdieping hebben wij 3 ruime en mooie kamers beschikbaar voor tussen de 1 en 4 personen. Ook bevind zich hier een zitkamer met tv om even bij te kletsen met onze andere gasten. De kamers zijn via een aparte ingang bereikbaar. Op de Begane grond bevindt zich de ontbijtzaal waar wij tussen 7.30 en 10.00 een lekker ontbijt serveren.

Het AetKefee (eetcafe) Ane Kerk met fijne terras bied daarnaast de mogelijkheid voor een drankje, lunch of leuke avond.

Er is voldoende (gratis) parkeerruimte bij het pand en ook aan onze kleinste gasten is gedacht met diverse speelmogelijkheden.
Honden zijn (in overleg) bijzonder welkom.
Voor grotere honden hebben wij een aparte ruimte beschikbaar.

In Montfort evenals Limburg zijn er bijzonder veel mogelijkheden voor recreatie of ontspanning.
Kijkt U voor meer informatie op de pagina Omgeving.

Beleef de omgeving